Главная Авто статьи 2017 Обприскувачі для мінітракторів

Обприскувачі для мінітракторів

Ті, хто займаються вирощуванням фруктів і овочів, знають всю важливість обприскувача. Якщо ви власник мінітрактора, ви зможете легко придбати дане навісне обладнання, або навіть змайструвати його самостійно з матеріалів, які є в майстерні кожного чоловіка. Купити мінітрактор в Одесі краще тут.

Обприскувач для міні-тракторів виконує дуже важливі завдання - він допомагає в боротьбі за урожай, обприскуючи рослини розчинами від шкідників, з його допомогою можна удобрювати, а також обприскувати культури з метою профілактики від різних захворювань. Устаткування широко застосовується в городах, садах, для обробки чагарників, виноградників, і багато іншого.

Види, характеристики, особливості

Обприскувач на мінітрактор - це незамінний пристрій в сільському господарстві. Їм можна обробляти культури як рідкими розчинами, так і порошковими пестицидами. Ті, хто давно займається вирощуванням фруктів і овочів, знає, що якщо не обробляти урожай, він може повністю загинути.

Обприскувач є навісним обладнанням, яке кріпиться до техніки за допомогою спеціального адаптера. Тиск в інструменті досягається за рахунок особливої ​​помпи, яка не входить в загальну комплектацію, її потрібно купувати окремо.

Має наступну конструкцію:

• два колеса;

• основа, на якій розміщений бак і помпа;

• безпосередньо сам бак, в який і заливається рідина для обприскування рослин;

• помпа;

• 2 штанги, які можуть максимально розкладатися і складатися;

• форсунки. Дані елементи роблять потік рідини дрібнодисперсним туманом;

• завдяки чому досягається рівномірне розпилення.

Обприскувачі можуть розпорошувати двома способами:

1. У вигляді туману. Виходять дуже дрібні краплі, які своїм хмарою рівномірно покривають рослину;

2. У вигляді струменя. Найчастіше застосовується для удобрення культур, для харчування коренів, і інше.

Обприскувачі для міні-тракторів можуть бути і причіпного типу, при наявності робочих ємностей об'ємом до 800 літрів. При цьому ширина захвату обприскують ділянки може досягати до 18 метрів.

Гноєрозкидачі для мінітракторів

Гноєрозкидач для мінітракторів - ще один корисний пристрій, за допомогою якого можна легко удобрювати урожай органічними добривами. За рахунок цього посів виходить екологічно чистим, а споживач зможе заощадити, так як хімічні добрива коштують на порядок вище.

Всі моделі гноєрозкидачів до мінітракторів мають конструкцію корпусу одного виду, відмінність полягає лише в ємності бункера, кількості дисків і видах кріплень. Самонесуча має будову, при якому дозуючі отвори і розкидають диски розташовані таким чином, що процес добрива проходить швидко і якісно, ​​а висів виходить точним і рівномірним.

Ця конструкція призначена для поверхневого розкидання органічних добрив, як торф, компост, гній, і інші. Є можливість монтувати додаткову приставку на місце черв'ячного адаптера, що дозволить використовувати таке натуральне добриво, як курячий послід або вапняк.

Комментарии

Добавить комментарий


Имя (обязательно)
E-mail
:D :lol::-);-)8):-|:-*:oops::sad::cry::o:-?:-x:eek::zzz:P:roll::sigh:
 Подписаться на уведомления о новых комментариях
Введите результат опреации:
 

Кто на сайте?

Сейчас на сайте находятся:
 21 гостей 

Реклама